
Per liter:
67 g Soepgroenten groen
16,67 g Aardappelen
6,66 g Groentebouillon Knorr
367 g Knolselder
PeZo
Water
1
De knolselder reinigen, afspoelen en in kleinere stukken verdelen, het loof zonder blad mag er ook bij. Snij het gewassen blad in een zeer fijne julienne.
2
Groene soepgroenten opzetten met aardappelen, groentebouillon Knorr, heet water en peper.
3
Aan de kook brengen, knolselder en loof toevoegen en de soep gaar koken.
4
Mixen en afsmaken met pezo, soepballetjes toevoegen en even laten opkoken.
Garnituur:
5
Voeg de julienne van het selderblad bij de soep.
Eventueel 25gr. soepballetjes toevoegen.
CategoriePureesoepenCuisineEi, Gluten, Selder, Soja, SulfietDietDiabetici, Halal, Lage caloriewaarde, Low Fat, No gluten, Vegan, Vegetarian
Ingrediënten
Per liter:
67 g Soepgroenten groen
16,67 g Aardappelen
6,66 g Groentebouillon Knorr
367 g Knolselder
PeZo
Water