Knolseldersoep

MoeilijkheidsgraadBeginner
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd10 minutenKooktijd35 minutenTotale tijd45 minuten
Per liter:
 67 g Soepgroenten groen
 16,67 g Aardappelen
 6,66 g Groentebouillon Knorr
 367 g Knolselder
 PeZo
 Water
1

De knolselder reinigen, afspoelen en in kleinere stukken verdelen, het loof zonder blad mag er ook bij. Snij het gewassen blad in een zeer fijne julienne.

2

Groene soepgroenten opzetten met aardappelen, groentebouillon Knorr, heet water en peper.

3

Aan de kook brengen, knolselder en loof toevoegen en de soep gaar koken.

4

Mixen en afsmaken met pezo, soepballetjes toevoegen en even laten opkoken.

Garnituur:
5

Voeg de julienne van het selderblad bij de soep.
Eventueel 25gr. soepballetjes toevoegen.

Ingrediënten

Per liter:
 67 g Soepgroenten groen
 16,67 g Aardappelen
 6,66 g Groentebouillon Knorr
 367 g Knolselder
 PeZo
 Water

Aanwijzingen

1

De knolselder reinigen, afspoelen en in kleinere stukken verdelen, het loof zonder blad mag er ook bij. Snij het gewassen blad in een zeer fijne julienne.

2

Groene soepgroenten opzetten met aardappelen, groentebouillon Knorr, heet water en peper.

3

Aan de kook brengen, knolselder en loof toevoegen en de soep gaar koken.

4

Mixen en afsmaken met pezo, soepballetjes toevoegen en even laten opkoken.

Garnituur:
5

Voeg de julienne van het selderblad bij de soep.
Eventueel 25gr. soepballetjes toevoegen.

Notes

Knolseldersoep