De knolselder reinigen, afspoelen en in kleinere stukken verdelen, het loof zonder blad mag er ook bij. Snij het gewassen blad in een zeer fijne julienne.
Groene soepgroenten opzetten met aardappelen, groentebouillon Knorr, heet water en peper.
Aan de kook brengen, knolselder en loof toevoegen en de soep gaar koken.
Mixen en afsmaken met pezo, soepballetjes toevoegen en even laten opkoken.
Voeg de julienne van het selderblad bij de soep.
Eventueel 25gr. soepballetjes toevoegen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
De knolselder reinigen, afspoelen en in kleinere stukken verdelen, het loof zonder blad mag er ook bij. Snij het gewassen blad in een zeer fijne julienne.
Groene soepgroenten opzetten met aardappelen, groentebouillon Knorr, heet water en peper.
Aan de kook brengen, knolselder en loof toevoegen en de soep gaar koken.
Mixen en afsmaken met pezo, soepballetjes toevoegen en even laten opkoken.
Voeg de julienne van het selderblad bij de soep.
Eventueel 25gr. soepballetjes toevoegen.