Reinig de knolselders, versnijdt ze in kleinere stukken en was ze.
Steam ze gaar voor ong. 23 minuten, draai ze fijn door de vleesmolen (of met staafmixer).
Houd warm aan de kant.
De aardappelen schillen, pitten, in stukken versnijden en wassen.
Gaarstomen voor 25 minuten in de steamer (of koken in licht gezouten water tot ze gaar zijn, bloemen).
Na het stomen de deur 3 min. open zetten zodat de aardappelen kunnen drogen.
In de ketel (bateur) plat draaien.
Voeg de knolselder, hete melk/boter en kruiden toe.
Verder los kloppen
Afsmaken.
Warm houden au bain-marie.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Reinig de knolselders, versnijdt ze in kleinere stukken en was ze.
Steam ze gaar voor ong. 23 minuten, draai ze fijn door de vleesmolen (of met staafmixer).
Houd warm aan de kant.
De aardappelen schillen, pitten, in stukken versnijden en wassen.
Gaarstomen voor 25 minuten in de steamer (of koken in licht gezouten water tot ze gaar zijn, bloemen).
Na het stomen de deur 3 min. open zetten zodat de aardappelen kunnen drogen.
In de ketel (bateur) plat draaien.
Voeg de knolselder, hete melk/boter en kruiden toe.
Verder los kloppen
Afsmaken.
Warm houden au bain-marie.