Knolselder – wortelsalade

MoeilijkheidsgraadBeginner
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd10 minutenKooktijd5 minutenTotale tijd15 minuten
 688 g Knolselder
 93,75 g Wortelen
 288 g Mayonaise
 Pezo
1

De knolselder en wortelen reinigen en met mandoline (of machinaal) in julienne snijden/raspen.

2

Goed onder elkaar mengen met de mayonaise en pezo.

3

Plaats in de koeling, juist voor verdelen nogmaals afsmaken.

Ingrediënten

 688 g Knolselder
 93,75 g Wortelen
 288 g Mayonaise
 Pezo

Aanwijzingen

1

De knolselder en wortelen reinigen en met mandoline (of machinaal) in julienne snijden/raspen.

2

Goed onder elkaar mengen met de mayonaise en pezo.

3

Plaats in de koeling, juist voor verdelen nogmaals afsmaken.

Notes

Knolselder – wortelsalade