
Per liter:
133 g Soepgroenten dv.
43 g Braadkip
11,66 g Kippenbouillon Knorr
30 g Roux
0,17 gal Room 20%
83 g Grote uien
PeZo
Water
1
Van de kip wordt de dag voor bereiding van de soep een bouillon gemaakt (zie kippenbouillon).
2
De gekookte kip pellen en in kleinere stukken verdelen.
3
De soepgroenten, uien, kippenbouillon Knorr, verse kippenbouillon en peper met heet water aan de kook brengen.
4
Aan de kook brengen, de groenten gaar laten pruttelen, mixen en binden met de roux.
5
Afsmaken met pezo.
Afwerking:
6
de stukjes kip even mee verwarmen in de soep en daarna de room onder roeren (niet meer laten koken)..
CategorieRoomsoepenCuisineGluten, Melk, Selder, Soja
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten dv.
43 g Braadkip
11,66 g Kippenbouillon Knorr
30 g Roux
0,17 gal Room 20%
83 g Grote uien
PeZo
Water