Kippenbouillonsoep

MoeilijkheidsgraadBeginner
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd10 minutenKooktijd35 minutenTotale tijd45 minuten
Per liter:
 133 g Soepgroenten oranje dv.
 4,16 g Vermicelli
 10 g Kippenbouillon Knorr
 86 g Braadkippen
 PeZo
 Water
1 dag ervoor:
1

Bereid de dag voor de bereiding van de soep een kippenbouillon van de kip (zie kippenbouillon).

2

De soepgroenten, de verse kippenbouillon, kippenbouillon Knorr, heet water en peper aan de kook brengen.

3

De kip pellen en in kleinere stukjes verdelen.

4

10 min. voor afwerking van de soep de vermicelli toevoegen.

5

De soep afsmaken met pezo.

Garnituur:
6

De stukjes kip even laten meekoken in de soep.
Eventueel andere seizoengroenten gebruiken.

Ingrediënten

Per liter:
 133 g Soepgroenten oranje dv.
 4,16 g Vermicelli
 10 g Kippenbouillon Knorr
 86 g Braadkippen
 PeZo
 Water

Aanwijzingen

1 dag ervoor:
1

Bereid de dag voor de bereiding van de soep een kippenbouillon van de kip (zie kippenbouillon).

2

De soepgroenten, de verse kippenbouillon, kippenbouillon Knorr, heet water en peper aan de kook brengen.

3

De kip pellen en in kleinere stukjes verdelen.

4

10 min. voor afwerking van de soep de vermicelli toevoegen.

5

De soep afsmaken met pezo.

Garnituur:
6

De stukjes kip even laten meekoken in de soep.
Eventueel andere seizoengroenten gebruiken.

Kippenbouillonsoep