Kervelroomsoep

MoeilijkheidsgraadBeginner
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd10 minutenKooktijd40 minutenTotale tijd50 minuten
Per liter:
 133 g Soepgroenten groen dv.
 11,67 g Roux
 0,67 gal Halfvolle melk
 PeZo
 Water
 83,33 g Kervelporties diepvries
 8,30 g Groentebouillon Knorr
1

(ZIE BEREIDING KERVELSOEP)

2

Halfvolle melk op het einde toevoegen, roux toevoegen tijdens het mixen en even laten opkoken.

3

Geen vermicelli of lettertjes toevoegen.

Ingrediënten

Per liter:
 133 g Soepgroenten groen dv.
 11,67 g Roux
 0,67 gal Halfvolle melk
 PeZo
 Water
 83,33 g Kervelporties diepvries
 8,30 g Groentebouillon Knorr

Aanwijzingen

1

(ZIE BEREIDING KERVELSOEP)

2

Halfvolle melk op het einde toevoegen, roux toevoegen tijdens het mixen en even laten opkoken.

3

Geen vermicelli of lettertjes toevoegen.

Notes

Kervelroomsoep