Uien grof snipperen.
Het varkensvlees kleuren in de bakboter, kruiden met zout/peper van de molen,, uien toevoegen en mee laten bakken.
Blussen met water
De massa in een ruime kookpot scheppen en aanvullen met water tot de massa juist onder staat.
Laurier ,kippenbouillon toevoegen.
Gaarkoken gedurende 2 uur tot het vlees gaar is.
Het vlees uit het vocht scheppen.
Vet afscheppen, afsmaken met pezo, laurier verwijderen en binden met de bruine roux.
Room, peperbolletjes toevoegen en het vlees toevoegen.
Opwarmen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Uien grof snipperen.
Het varkensvlees kleuren in de bakboter, kruiden met zout/peper van de molen,, uien toevoegen en mee laten bakken.
Blussen met water
De massa in een ruime kookpot scheppen en aanvullen met water tot de massa juist onder staat.
Laurier ,kippenbouillon toevoegen.
Gaarkoken gedurende 2 uur tot het vlees gaar is.
Het vlees uit het vocht scheppen.
Vet afscheppen, afsmaken met pezo, laurier verwijderen en binden met de bruine roux.
Room, peperbolletjes toevoegen en het vlees toevoegen.
Opwarmen.