Italiaanse salade

MoeilijkheidsgraadBeginner
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd15 minutenKooktijd5 minutenTotale tijd20 minuten
 5 theelepel Tomaten
 1 theelepel Courgetten
 625 g Grote uien
 0,25 pint Basilicum
 125 g Sperziebonen
 63 g Groene ontpitte olijven
 Olijfolie
 Azijn
 Pezo
1

Tomaten, courgettes en basilicum wassen, de uien pellen.

2

Tomaten in partjes versnijden, courgettes in grovere julienne, de uien ciseleren en de basilicum fijn hakken.

3

De boontjes beetgaar steamen, afspoelen onder koud water en grof snijden.

4

Olijven op water afspoelen, op olie mag je gewoon toevoegen.

5

Meng al de groenten en smaak ze af met olijfolie, azijn peper en zout.

Ingrediënten

 5 theelepel Tomaten
 1 theelepel Courgetten
 625 g Grote uien
 0,25 pint Basilicum
 125 g Sperziebonen
 63 g Groene ontpitte olijven
 Olijfolie
 Azijn
 Pezo

Aanwijzingen

1

Tomaten, courgettes en basilicum wassen, de uien pellen.

2

Tomaten in partjes versnijden, courgettes in grovere julienne, de uien ciseleren en de basilicum fijn hakken.

3

De boontjes beetgaar steamen, afspoelen onder koud water en grof snijden.

4

Olijven op water afspoelen, op olie mag je gewoon toevoegen.

5

Meng al de groenten en smaak ze af met olijfolie, azijn peper en zout.

Italiaanse salade