Per liter:
133 g Soepgroenten groen
67 g Aardappelen
8,33 g Groentebouillon Knorr
0,67 gal Halfvolle melk
0,10 pint Peterselie
16,67 g Spinazie
16,67 g Kervel dv.
0,25 pint Waterkers
0,14 pint Munt
PeZo
Water
1
De soepgroenten, aardappelen, groentebouillon Knorr en peper met water aan de kook brengen.
2
10 min. voor afwerking van de soep al de groene kruiden en melk bij de soep voegen.
3
Mixen, afsmaken met pezo en eventueel zeven door een puntzeef.
Garnituur:
4
Eventueel 25gr. soepballetjes even opkoken in de soep.
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten groen
67 g Aardappelen
8,33 g Groentebouillon Knorr
0,67 gal Halfvolle melk
0,10 pint Peterselie
16,67 g Spinazie
16,67 g Kervel dv.
0,25 pint Waterkers
0,14 pint Munt
PeZo
Water
Aanwijzingen
1
De soepgroenten, aardappelen, groentebouillon Knorr en peper met water aan de kook brengen.
2
10 min. voor afwerking van de soep al de groene kruiden en melk bij de soep voegen.
3
Mixen, afsmaken met pezo en eventueel zeven door een puntzeef.
Garnituur:
4
Eventueel 25gr. soepballetjes even opkoken in de soep.