Groenekruidensoep

MoeilijkheidsgraadBeginner
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd10 minutenKooktijd35 minutenTotale tijd45 minuten
Per liter:
 133 g Soepgroenten groen
 67 g Aardappelen
 8,33 g Groentebouillon Knorr
 0,67 gal Halfvolle melk
 0,10 pint Peterselie
 16,67 g Spinazie
 16,67 g Kervel dv.
 0,25 pint Waterkers
 0,14 pint Munt
 PeZo
 Water
1

De soepgroenten, aardappelen, groentebouillon Knorr en peper met water aan de kook brengen.

2

10 min. voor afwerking van de soep al de groene kruiden en melk bij de soep voegen.

3

Mixen, afsmaken met pezo en eventueel zeven door een puntzeef.

Garnituur:
4

Eventueel 25gr. soepballetjes even opkoken in de soep.

Ingrediënten

Per liter:
 133 g Soepgroenten groen
 67 g Aardappelen
 8,33 g Groentebouillon Knorr
 0,67 gal Halfvolle melk
 0,10 pint Peterselie
 16,67 g Spinazie
 16,67 g Kervel dv.
 0,25 pint Waterkers
 0,14 pint Munt
 PeZo
 Water

Aanwijzingen

1

De soepgroenten, aardappelen, groentebouillon Knorr en peper met water aan de kook brengen.

2

10 min. voor afwerking van de soep al de groene kruiden en melk bij de soep voegen.

3

Mixen, afsmaken met pezo en eventueel zeven door een puntzeef.

Garnituur:
4

Eventueel 25gr. soepballetjes even opkoken in de soep.

Notes

Groenekruidensoep