Meng het gehakt, aardappelzetmeel, paneermeel met de eieren machinaal.
Halveer de rode paprika van steel naar onder, verwijder de zaadlijst en spoel even af. Reinig de ui, snipper fijn en stoof glazig met een beetje boter. Meng de gestoofde uien voorzichtig op trage snelheid onder het gehakt. Vul de paprika met 2 bolletjes gehakt [met ijsschepper] en druk aan.
Plaats in een ingeboterde gastronorm en bak af in de combi-steamer 160C./10% vocht ongeveer 25 Minutes of kern 65C.
Serveren met witte rijst en licht pikante tomatensaus.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Meng het gehakt, aardappelzetmeel, paneermeel met de eieren machinaal.
Halveer de rode paprika van steel naar onder, verwijder de zaadlijst en spoel even af. Reinig de ui, snipper fijn en stoof glazig met een beetje boter. Meng de gestoofde uien voorzichtig op trage snelheid onder het gehakt. Vul de paprika met 2 bolletjes gehakt [met ijsschepper] en druk aan.
Plaats in een ingeboterde gastronorm en bak af in de combi-steamer 160C./10% vocht ongeveer 25 Minutes of kern 65C.
Serveren met witte rijst en licht pikante tomatensaus.