Per st:
Vanillecake:
125 g Bloem
125 g Melkerijboter
10 g Vanillesuiker
115 g Suiker
2 theelepel Eieren
0,25 snufje Bakpoeder
Snuifje zout
Cacao:
115 g Bloem
15 g Cacao
125 g Melkerijboter
10 g Vanillesuiker
115 g Suiker
2 theelepel Eieren
0,25 snufje Bakpoeder
Snuifje zout
1
Vanillecake (zie verder rubriek desserts)
2
Chocoladecake (idem), cacao samen met de bloem en bakpoeder.
3
Het beslag in lagen op elkaar, eindigen met vanillecake. Afbakken 140 Celsius/1 uur.
Ingrediënten
Per st:
Vanillecake:
125 g Bloem
125 g Melkerijboter
10 g Vanillesuiker
115 g Suiker
2 theelepel Eieren
0,25 snufje Bakpoeder
Snuifje zout
Cacao:
115 g Bloem
15 g Cacao
125 g Melkerijboter
10 g Vanillesuiker
115 g Suiker
2 theelepel Eieren
0,25 snufje Bakpoeder
Snuifje zout
Aanwijzingen
1
Vanillecake (zie verder rubriek desserts)
2
Chocoladecake (idem), cacao samen met de bloem en bakpoeder.
3
Het beslag in lagen op elkaar, eindigen met vanillecake. Afbakken 140 Celsius/1 uur.