Gemarmerde cake

MoeilijkheidsgraadBeginner
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd15 minutenKooktijd1 uur 5 minutenTotale tijd1 uur 20 minuten
Per st:
Vanillecake:
 125 g Bloem
 125 g Melkerijboter
 10 g Vanillesuiker
 115 g Suiker
 2 theelepel Eieren
 0,25 snufje Bakpoeder
 Snuifje zout
Cacao:
 115 g Bloem
 15 g Cacao
 125 g Melkerijboter
 10 g Vanillesuiker
 115 g Suiker
 2 theelepel Eieren
 0,25 snufje Bakpoeder
 Snuifje zout
1

Vanillecake (zie verder rubriek desserts)

2

Chocoladecake (idem), cacao samen met de bloem en bakpoeder.

3

Het beslag in lagen op elkaar, eindigen met vanillecake. Afbakken 140 Celsius/1 uur.

CategorieCuisine, , Diet, , Tags

Ingrediënten

Per st:
Vanillecake:
 125 g Bloem
 125 g Melkerijboter
 10 g Vanillesuiker
 115 g Suiker
 2 theelepel Eieren
 0,25 snufje Bakpoeder
 Snuifje zout
Cacao:
 115 g Bloem
 15 g Cacao
 125 g Melkerijboter
 10 g Vanillesuiker
 115 g Suiker
 2 theelepel Eieren
 0,25 snufje Bakpoeder
 Snuifje zout

Aanwijzingen

1

Vanillecake (zie verder rubriek desserts)

2

Chocoladecake (idem), cacao samen met de bloem en bakpoeder.

3

Het beslag in lagen op elkaar, eindigen met vanillecake. Afbakken 140 Celsius/1 uur.

Gemarmerde cake