De uien machinaal in ringen versnijden en stoven/bakken in boter tot ze goudgeel zijn.
Deze in de soeppot scheppen en opzetten met heet water.
De peper en groentebouillon, toevoegen en aan de kook brengen.
Het gezouten spek ontzwoerden en kraakbeen verwijderen, in lardons snijden.
Het spek lichtjes bakken in boter en in een zeef laten uitlekken.
Afsmaken met pezo.
Het spek bij de soep doen en nog even laten opkoken.
Apart gemalen kaas en croutons.
Ingrediënten
Aanwijzingen
De uien machinaal in ringen versnijden en stoven/bakken in boter tot ze goudgeel zijn.
Deze in de soeppot scheppen en opzetten met heet water.
De peper en groentebouillon, toevoegen en aan de kook brengen.
Het gezouten spek ontzwoerden en kraakbeen verwijderen, in lardons snijden.
Het spek lichtjes bakken in boter en in een zeef laten uitlekken.
Afsmaken met pezo.
Het spek bij de soep doen en nog even laten opkoken.
Apart gemalen kaas en croutons.