Daags voordien een kippenbouillon van de braadkip bereiden (zie kippenbouillon), koelen en afgedekt in de koeling plaatsen.
De soepgroenten, verse gezeefde kippenbouillon, currypoeder, kippenbouillon Knorr, melk en water aan de kook brengen.
Intussen de kippen pellen en het zuivere (geen beentjes!!!) kippenvlees nog even in de koeling plaatsen.
Soep mixen en intussen roux (en eventueel nog curry) toevoegen tot de soep gebonden (dikker) is. Kurkuma toevoegen om mooi geel te kleuren.
Room toevoegen en nogmaals afsmaken.
Het kippenvlees aan de soep toevoegen en even laten opwarmen.
Afwerken met gehakte peterselie en verdelen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Daags voordien een kippenbouillon van de braadkip bereiden (zie kippenbouillon), koelen en afgedekt in de koeling plaatsen.
De soepgroenten, verse gezeefde kippenbouillon, currypoeder, kippenbouillon Knorr, melk en water aan de kook brengen.
Intussen de kippen pellen en het zuivere (geen beentjes!!!) kippenvlees nog even in de koeling plaatsen.
Soep mixen en intussen roux (en eventueel nog curry) toevoegen tot de soep gebonden (dikker) is. Kurkuma toevoegen om mooi geel te kleuren.
Room toevoegen en nogmaals afsmaken.
Het kippenvlees aan de soep toevoegen en even laten opwarmen.
Afwerken met gehakte peterselie en verdelen.