De soepgroenten groen, curry, kippenbouillon en water opzetten en aan de kook brengen.
De appels met schil in kleine blokjes snijden. Kort fruiten in hete olie, bestrooien met weinig suiker en even laten karamelliseren. Giet uit op een plaat om snel af te koelen (zo niet krijg je moes).
Als de groenten gaar zijn melk en kurkuma (om mooi geel te kleuren) toevoegen.
Mixen, afsmaken en eventueel nog wat curry.
Appelmoes bij de soep en opkoken.
Mixen, binden met roux en room toevoegen.
Nogmaals afsmaken.
De kippen pellen, rundstong in dunne reepjes {5cm. lang} snijden.
Op het laatst de appeltjes en gehakte peterselie toevoegen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
De soepgroenten groen, curry, kippenbouillon en water opzetten en aan de kook brengen.
De appels met schil in kleine blokjes snijden. Kort fruiten in hete olie, bestrooien met weinig suiker en even laten karamelliseren. Giet uit op een plaat om snel af te koelen (zo niet krijg je moes).
Als de groenten gaar zijn melk en kurkuma (om mooi geel te kleuren) toevoegen.
Mixen, afsmaken en eventueel nog wat curry.
Appelmoes bij de soep en opkoken.
Mixen, binden met roux en room toevoegen.
Nogmaals afsmaken.
De kippen pellen, rundstong in dunne reepjes {5cm. lang} snijden.
Op het laatst de appeltjes en gehakte peterselie toevoegen.