De siroop scheiden van de ananas, snij de ananas in kleine stukjes.
Reinig de uien en fruit ze in een beetje olie, voeg de appelmoes toe en laat even verder stoven.
Bestrooi met de currypoeder (kurkuma voor de mooie gele kleur) en laat even al roerend drogen, blus met de ananassiroop en water.
Voeg de groentebouillon toe.
Gaar koken, melk toevoegen, aanvullen met water tot 1L. en even onder het kookpunt brengen.
Mixen en binden met de blanke roux, afsmaken.
Zeven en de ananasblokjes (en eventueel room) toevoegen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
De siroop scheiden van de ananas, snij de ananas in kleine stukjes.
Reinig de uien en fruit ze in een beetje olie, voeg de appelmoes toe en laat even verder stoven.
Bestrooi met de currypoeder (kurkuma voor de mooie gele kleur) en laat even al roerend drogen, blus met de ananassiroop en water.
Voeg de groentebouillon toe.
Gaar koken, melk toevoegen, aanvullen met water tot 1L. en even onder het kookpunt brengen.
Mixen en binden met de blanke roux, afsmaken.
Zeven en de ananasblokjes (en eventueel room) toevoegen.