
Per 10 personen:
67,50 g Vanillepuding Imperial
1,13 l Halfvolle melk
62,50 g Kristalsuiker
110 g Chocolade puur callets
63 g Slagroom 40%
8 g Kristalsuiker
Per 10 personen:
1
1 Liter melk met de suiker aan de kook brengen.
2
Wanneer de melk kookt de vanillepudding machinaal in de overige. melk oplossen.
3
Al kloppend op de kokende melk gieten en even laten doorkoken.
4
Van het vuur de chocolade onder roeren, onmiddellijk verdelen over de potjes.
Afwerking:
5
De slagroom met de suiker opkloppen en een rossas op de pudding spuiten. Afwerken met een chocolade garnituur of hagelslag.
Ingrediënten
Per 10 personen:
67,50 g Vanillepuding Imperial
1,13 l Halfvolle melk
62,50 g Kristalsuiker
110 g Chocolade puur callets
63 g Slagroom 40%
8 g Kristalsuiker