Chocoladepudding

MoeilijkheidsgraadBeginner
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd5 minutenKooktijd20 minutenTotale tijd25 minuten
Per 10 personen:
 67,50 g Vanillepuding Imperial
 1,13 l Halfvolle melk
 62,50 g Kristalsuiker
 110 g Chocolade puur callets
 63 g Slagroom 40%
 8 g Kristalsuiker
Per 10 personen:
1

1 Liter melk met de suiker aan de kook brengen.

2

Wanneer de melk kookt de vanillepudding machinaal in de overige. melk oplossen.

3

Al kloppend op de kokende melk gieten en even laten doorkoken.

4

Van het vuur de chocolade onder roeren, onmiddellijk verdelen over de potjes.

Afwerking:
5

De slagroom met de suiker opkloppen en een rossas op de pudding spuiten. Afwerken met een chocolade garnituur of hagelslag.

Ingrediënten

Per 10 personen:
 67,50 g Vanillepuding Imperial
 1,13 l Halfvolle melk
 62,50 g Kristalsuiker
 110 g Chocolade puur callets
 63 g Slagroom 40%
 8 g Kristalsuiker

Aanwijzingen

Per 10 personen:
1

1 Liter melk met de suiker aan de kook brengen.

2

Wanneer de melk kookt de vanillepudding machinaal in de overige. melk oplossen.

3

Al kloppend op de kokende melk gieten en even laten doorkoken.

4

Van het vuur de chocolade onder roeren, onmiddellijk verdelen over de potjes.

Afwerking:
5

De slagroom met de suiker opkloppen en een rossas op de pudding spuiten. Afwerken met een chocolade garnituur of hagelslag.

Notes

Chocoladepudding