Bereiding: (zie chocolademousse)
Spuit de chocolademousse onmiddellijk in de flûtes glazen met een effen spuitmond want het moet bovenaan vlak zijn.
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Het sinaasappelsap kort opkoken en de uitgeknepen gelatineblaadjes in laten smelten, laat afkoelen (minder dan lauw). Roer de Grand-Marinier, room er onder en giet met een schenkkan een dun laagje bovenop de chocolademousse.
Laat afkoelen in de koelkast, werk af met een rossas slagroom, stukje oranje fruit en chocolade garnituur.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Bereiding: (zie chocolademousse)
Spuit de chocolademousse onmiddellijk in de flûtes glazen met een effen spuitmond want het moet bovenaan vlak zijn.
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Het sinaasappelsap kort opkoken en de uitgeknepen gelatineblaadjes in laten smelten, laat afkoelen (minder dan lauw). Roer de Grand-Marinier, room er onder en giet met een schenkkan een dun laagje bovenop de chocolademousse.
Laat afkoelen in de koelkast, werk af met een rossas slagroom, stukje oranje fruit en chocolade garnituur.