
Per 1 kg:
416 g Bloem
16,60 g Verse gist of 2 zakjes Instant gist
33,30 g Suiker
229 g Eieren
292 g Melkerijboter
2 ml Water
1,20 g Zout
Pure chocolade callets, pralinepasta, Nutella, gemalen hazelnootjes, enz.....
Bereiding:
1
Boter zacht maken in de microgolfoven. Alle grondstoffen mengen met bateur. In plastiekfolie wikkelen en laten kort laten opstijven in de koelkast.
De tafel, deegrol bestuiven met bloem en uitrollen tot een pizzabodem zo groot als een bord 2 a 3 mm. dik..
Vulling:
2
Bestrooi (maar niet op elkaar stapelen) de pizzabodem met:
- Chocolade puur
- Praline pasta
- Hazelnoten
- Boter
- Etc....
3
Afbakken voor 10 min. op 175 Celsius.
Garnituur:
4
mascarpone en room apart er bij serveren.
Ingrediënten
Per 1 kg:
416 g Bloem
16,60 g Verse gist of 2 zakjes Instant gist
33,30 g Suiker
229 g Eieren
292 g Melkerijboter
2 ml Water
1,20 g Zout
Pure chocolade callets, pralinepasta, Nutella, gemalen hazelnootjes, enz.....