Chinese tomatensoep

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd1 uurKooktijd35 minutenTotale tijd1 uur 35 minuten
Per liter:
 133 g Soepgroenten oranje dv.
 42 g China mix Ardo dv.
 6,70 gals Water
 0,13 snufje Tomatenpuree blik (800gr.)
 3,33 g Vermicelli
 13,33 g Suiker
 33 g Ketchup
 6,67 g Aardappelzetmeel
 10 g Kippenbouillon Knorr
 43 g Kip (garnituur)
 0,67 gal Azijn
 PeZo
1

De dag voor het bereiden van de Chinese tomatensoep een bouillon trekken van de kip (zie kippenbouillon).

2

De soepgroenten, tomatenpuree, kippenbouillon vers, kippenbouillon Knorr en peper opzetten in warm water.

3

Aan de kook brengen en China mix toevoegen.

4

Intussen de kip uitpellen en in kleinere stukken verdelen.

5

Voeg de suiker, azijn, ketchup en de vermicellitoe aan de soep en 10 min. laten pruttelen.
Afsmaken met pezo.

6

Het aardappelzetmeel oplossen in een weinig water en de kokende soep binden.

7

Nogmaals afsmaken.

8

De kip in de soep even bijna koken (zo weinig mogelijk roeren).

9

Soep verder verdelen.

Ingrediënten

Per liter:
 133 g Soepgroenten oranje dv.
 42 g China mix Ardo dv.
 6,70 gals Water
 0,13 snufje Tomatenpuree blik (800gr.)
 3,33 g Vermicelli
 13,33 g Suiker
 33 g Ketchup
 6,67 g Aardappelzetmeel
 10 g Kippenbouillon Knorr
 43 g Kip (garnituur)
 0,67 gal Azijn
 PeZo

Aanwijzingen

1

De dag voor het bereiden van de Chinese tomatensoep een bouillon trekken van de kip (zie kippenbouillon).

2

De soepgroenten, tomatenpuree, kippenbouillon vers, kippenbouillon Knorr en peper opzetten in warm water.

3

Aan de kook brengen en China mix toevoegen.

4

Intussen de kip uitpellen en in kleinere stukken verdelen.

5

Voeg de suiker, azijn, ketchup en de vermicellitoe aan de soep en 10 min. laten pruttelen.
Afsmaken met pezo.

6

Het aardappelzetmeel oplossen in een weinig water en de kokende soep binden.

7

Nogmaals afsmaken.

8

De kip in de soep even bijna koken (zo weinig mogelijk roeren).

9

Soep verder verdelen.

Chinese tomatensoep