Per liter:
133 g Soepgroenten groen
0,67 gal Halfvolle melk
200 g Broccoli Ardo dv.
8,30 g Groentebouillon Knorr
50 g Broccoliroosjes Ardo dv.
33 g Aardappelen
PeZo
Water
1
De soepgroenten groen, aardappelen, groentebouillon Knorr, pezo en heet water aan de kook brengen.
2
Zodra de soep kookt de broccoli toevoegen.
3
De broccoli beetgaar (zo blijft de soep mooi groen) koken, halfvolle melk toevoegen en mixen.
4
Afsmaken met pezo.
Garnituur:
5
Geblancheerde broccoliroosjes in kleine stukjes als garnituur even opwarmen in de hete soep.
CategoriePureesoepenCuisineMelk, SelderDietDiabetici, Halal, Lage caloriewaarde, Low Fat, Vegetarian
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten groen
0,67 gal Halfvolle melk
200 g Broccoli Ardo dv.
8,30 g Groentebouillon Knorr
50 g Broccoliroosjes Ardo dv.
33 g Aardappelen
PeZo
Water
Aanwijzingen
1
De soepgroenten groen, aardappelen, groentebouillon Knorr, pezo en heet water aan de kook brengen.
2
Zodra de soep kookt de broccoli toevoegen.
3
De broccoli beetgaar (zo blijft de soep mooi groen) koken, halfvolle melk toevoegen en mixen.
4
Afsmaken met pezo.
Garnituur:
5
Geblancheerde broccoliroosjes in kleine stukjes als garnituur even opwarmen in de hete soep.