Per liter:
133 g Soepgroenten groen
0,27 theelepel Bloemkool
67 g Broccoli Ardo dv.
8,30 g Groentebouillon Knorr
16,67 g Aardappelen
PeZo
Water
1
De soepgroenten, aardappelen, groentebouillon Knorr en peper opzetten met heet water.
2
Aan de kook brengen, Bloemkool toevoegen en gaar laten pruttelen.
3
De soep mixen en verder afsmaken met zout.
Garnituur:
4
Geblancheerde broccoliroosjes als garnituur even in de soep terug opwarmen.
Eventueel soepballetjes even laten doorkoken in de soep.
CategoriePureesoepenCuisineEi, Gluten, Selder, Soja, SulfietDietDiabetici, Halal, Lage caloriewaarde, Low Fat, Vegetarian
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten groen
0,27 theelepel Bloemkool
67 g Broccoli Ardo dv.
8,30 g Groentebouillon Knorr
16,67 g Aardappelen
PeZo
Water
Aanwijzingen
1
De soepgroenten, aardappelen, groentebouillon Knorr en peper opzetten met heet water.
2
Aan de kook brengen, Bloemkool toevoegen en gaar laten pruttelen.
3
De soep mixen en verder afsmaken met zout.
Garnituur:
4
Geblancheerde broccoliroosjes als garnituur even in de soep terug opwarmen.
Eventueel soepballetjes even laten doorkoken in de soep.