Melkerijboter zacht maken en machinaal cremen met de suiker.
Ei, melk, vanille-essence en citroenrasp (fijngehakte citroenschil met suiker koken tot een pasta) los kloppen.
Opgelet!!! Citroenrasp is sterk van smaak, zeer weinig gebruiken enkel een mespuntje.
Meng samen.
Bloem, bakpoeder zeven en een snuifje zout onder de massa spatelen.
Het niet te hete wafelijzer bestrijken met olie (de eerste keer is normaal voldoende), met een ijsschepper (normaal formaat) een afgestreken bolletje beslag in scheppen en goudgeel bakken.
Uit nemen met een vleesvork en laten afkoelen op een rooster.
Niet verpakken alvorens ze helemaal afgekoeld zijn.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Melkerijboter zacht maken en machinaal cremen met de suiker.
Ei, melk, vanille-essence en citroenrasp (fijngehakte citroenschil met suiker koken tot een pasta) los kloppen.
Opgelet!!! Citroenrasp is sterk van smaak, zeer weinig gebruiken enkel een mespuntje.
Meng samen.
Bloem, bakpoeder zeven en een snuifje zout onder de massa spatelen.
Het niet te hete wafelijzer bestrijken met olie (de eerste keer is normaal voldoende), met een ijsschepper (normaal formaat) een afgestreken bolletje beslag in scheppen en goudgeel bakken.
Uit nemen met een vleesvork en laten afkoelen op een rooster.
Niet verpakken alvorens ze helemaal afgekoeld zijn.