
375 g Grote uien
250 g Champignons
125 g Ketchup
18,75 g Groentebouillon Knorr
8,75 g Aardappelzetmeel
400 g Tomatenpuree
Pezo
1
Reinig de uien en versnijd in halve ringen, was de champignons en versnijd in vier.
2
Fruit de uiringen in een weinig olie, tomatenpuree toevoegen en even mee fruiten.
3
Bevochtig met water en voeg de groentenbouillon, ketchup, champignons en peper toe.
4
Laat de groenten gaar pruttelen, maak een papje van water met aardappelzetmeel en voeg al roerend bij de saus.
5
Als de saus voldoende gebonden is afsmaken met pezo (eventueel tabasco of sambal).
6
Kan in een pannetje op de barbecue warm gehouden worden.
CategorieSauzenCuisineEi, Gluten, Melk, Mosterd, Noten, Selder, Sesamzaad, SojaDietHalal, Low Fat, Low Lactose, Vegetarian
Ingrediënten
375 g Grote uien
250 g Champignons
125 g Ketchup
18,75 g Groentebouillon Knorr
8,75 g Aardappelzetmeel
400 g Tomatenpuree
Pezo