Het aantal eieren is afhankelijk van het gewicht van het ei:
- 35/45gr. = 3st.
- 55/65gr. = 2st.
¾ van de melk aan de kook brengen met de suiker, wanneer de melk kookt het vuur lager zetten.
De eieren, de puddingpoeder en de rest van de melk machinaal los kloppen tot er geen klontertjes meer in zitten.
Giet de massa al roerend bij de hete melk, even laten doorkoken en in een spoelbak plaatsen met koud water zodat de pudding zo snel mogelijk kan afkoelen.
Regelmatig omroeren zodat er geen vel kan vormen, als de pudding lauw is in een emmer scheppen en afdekken met plastiekfolie op de pudding.
Deksel op plaatsen en laten afkoelen in de koelkast.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Het aantal eieren is afhankelijk van het gewicht van het ei:
- 35/45gr. = 3st.
- 55/65gr. = 2st.
¾ van de melk aan de kook brengen met de suiker, wanneer de melk kookt het vuur lager zetten.
De eieren, de puddingpoeder en de rest van de melk machinaal los kloppen tot er geen klontertjes meer in zitten.
Giet de massa al roerend bij de hete melk, even laten doorkoken en in een spoelbak plaatsen met koud water zodat de pudding zo snel mogelijk kan afkoelen.
Regelmatig omroeren zodat er geen vel kan vormen, als de pudding lauw is in een emmer scheppen en afdekken met plastiekfolie op de pudding.
Deksel op plaatsen en laten afkoelen in de koelkast.