Andalouse soep

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd10 minutenKooktijd35 minutenTotale tijd45 minuten
Per liter:
 133 g Soepgroenten oranje dv.
 117 g Wortelen
 5 g Suiker
 8,33 g Groentebouillon Knorr
 53 g Tomatenpuree
 16,67 g Aardappelen
 117 g Paprika streep rood dv.
 Gehakte peterselie
 PeZo
 Water
1

De soepgroenten, wortelen, tomatenpuree, aardappelen, groentebouillon Knorr en zout opzetten in warm water en zo snel mogelijk aan de kook brengen.

2

Zodra de soep kookt de paprika streep rood toevoegen.

3

Soep gaar koken, mixen en afsmaken met pezo.

4

Verder afsmaken met een weinig suiker eventueel voor de zure smaak.

Garnituur:
5

Gehakte peterselie en kort gestoofde paprika streep rood als garnituur.

Ingrediënten

Per liter:
 133 g Soepgroenten oranje dv.
 117 g Wortelen
 5 g Suiker
 8,33 g Groentebouillon Knorr
 53 g Tomatenpuree
 16,67 g Aardappelen
 117 g Paprika streep rood dv.
 Gehakte peterselie
 PeZo
 Water

Aanwijzingen

1

De soepgroenten, wortelen, tomatenpuree, aardappelen, groentebouillon Knorr en zout opzetten in warm water en zo snel mogelijk aan de kook brengen.

2

Zodra de soep kookt de paprika streep rood toevoegen.

3

Soep gaar koken, mixen en afsmaken met pezo.

4

Verder afsmaken met een weinig suiker eventueel voor de zure smaak.

Garnituur:
5

Gehakte peterselie en kort gestoofde paprika streep rood als garnituur.

Notes

Andalouse soep