Het blik laten uitlekken en samen met de suiker op een klein vuurtje inkoken .
Wanneer de abrikozen donker oranje gekleurd zijn mixen, doe wat abricoter tussen duim en wijsvinger en beweeg deze kort op en neer ongeveer 1cm. hoog.
Als de abricoter een mooi lijntje blijft tussen de vingers dan is die dik genoeg.
Zo niet nog een beetje inkoken, opgelet brand nu wel snel aan.
Kan zeer lang in een bokaaltje bewaard worden, voor gebruik even de nodige hoeveelheid opwarmen.
Uitstrijken met een platte verfborstel (verfborstel alleen voor voeding gebruiken).
Ingrediënten
Aanwijzingen
Het blik laten uitlekken en samen met de suiker op een klein vuurtje inkoken .
Wanneer de abrikozen donker oranje gekleurd zijn mixen, doe wat abricoter tussen duim en wijsvinger en beweeg deze kort op en neer ongeveer 1cm. hoog.
Als de abricoter een mooi lijntje blijft tussen de vingers dan is die dik genoeg.
Zo niet nog een beetje inkoken, opgelet brand nu wel snel aan.
Kan zeer lang in een bokaaltje bewaard worden, voor gebruik even de nodige hoeveelheid opwarmen.
Uitstrijken met een platte verfborstel (verfborstel alleen voor voeding gebruiken).