Vissaus Belle Meuniere

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
 0,80 l Witte wijnsaus
 250 g Champignons
 100 g Grijze garnalen
 0,20 l Halfvolle melk
 Weinig Gehakte peterselie
1

Was en reinig de champignons, snij in plakjes van 0,5cm dik.

2

Zet de champignons op met de melk, pezo en leg bovenop boterpapier met een bord.

3

Deksel er op en op een laag vuurtje laten gaar pruttelen.

4

Giet de melk van de champignons (deze kan je gebruiken voor champignonsoep of…)

5

Bereid de witte wijnsaus (zie sauzen).

6

Voeg op het laatst de champignons toe en laat de saus even opkoken.

7

Juist voor serveren de garnalen en peterselie toevoegen.

CategorieHACCP/Allergenen, , , , , , ,

Ingrediënten

 0,80 l Witte wijnsaus
 250 g Champignons
 100 g Grijze garnalen
 0,20 l Halfvolle melk
 Weinig Gehakte peterselie

Aanwijzingen

1

Was en reinig de champignons, snij in plakjes van 0,5cm dik.

2

Zet de champignons op met de melk, pezo en leg bovenop boterpapier met een bord.

3

Deksel er op en op een laag vuurtje laten gaar pruttelen.

4

Giet de melk van de champignons (deze kan je gebruiken voor champignonsoep of…)

5

Bereid de witte wijnsaus (zie sauzen).

6

Voeg op het laatst de champignons toe en laat de saus even opkoken.

7

Juist voor serveren de garnalen en peterselie toevoegen.

Notes

Vissaus Belle Meuniere