
167 g Grote uien
167 g Wortelen
6,67 g Aardappelzetmeel
11,67 g Kippenbouillon Knorr
160 g Tomatenpuree
0,50 stokje Laurier
PeZo
Suiker
1
Wortelen en ui grof versnijden en stoven met weinig olie, samen met tomatenpuree, kippenbouillon, peper, laurier en water aan de kook brengen.
2
Het tomatenvruchtvlees apart rustig laten pruttelen, passeren door een zeef en het vocht aan de saus toevoegen.
3
Gedurende 2 uur laten trekken.
4
Mixen, afsmaken en zeven.
5
Het aardappelzetmeel oplossen in een weinig water en de saus binden (hoeveelheid voor diëten afnemen).
6
Verder afsmaken met een pezo en weinig suiker.
Ingrediënten
167 g Grote uien
167 g Wortelen
6,67 g Aardappelzetmeel
11,67 g Kippenbouillon Knorr
160 g Tomatenpuree
0,50 stokje Laurier
PeZo
Suiker