0,50 l Mayonaise
150 g Uien
10 g Gehakte peterselie dv.
31,50 g Kleine augurkjes De Vos Lemmens
PeZo
1
De tartaar 1 dag op voorhand bereiden.
2
De uien zeer fijn snipperen.
3
Kleine augurkjes afgieten en mixen tot kleine stukjes GEEN puree [indien de hoeveelheid te klein is een beetje melk toevoegen].
4
Mayonaise, uien, augurkjes en peterselie goed mengen.
5
De tartaar goed afgedekt in de koeling plaatsen.
Ingrediënten
0,50 l Mayonaise
150 g Uien
10 g Gehakte peterselie dv.
31,50 g Kleine augurkjes De Vos Lemmens
PeZo
Aanwijzingen
1
De tartaar 1 dag op voorhand bereiden.
2
De uien zeer fijn snipperen.
3
Kleine augurkjes afgieten en mixen tot kleine stukjes GEEN puree [indien de hoeveelheid te klein is een beetje melk toevoegen].
4
Mayonaise, uien, augurkjes en peterselie goed mengen.
5
De tartaar goed afgedekt in de koeling plaatsen.