
0,75 g Witte wijnsaus
0,25 l Halfvolle melk
65 g Blanke roux Knorr
70 g Mosterd De Vos Lemmens
0,10 fl oz Kurkuma
PeZo
1
Bereid een bechamelsaus (zie sauzen) met 0,75l. melk, 65 gr. roux, pezo en nootmuskaat.
2
Bereid een witte wijnsaus, 0,25l. (zie sauzen).
3
Voeg samen, meng de mosterd en kurkuma er onder volgens wens.
4
Verder afsmaken met pezo en houd warm.
5
Het gebeurt dat de saus door de zuurtegraad schift (witte wijn en mosterd in de saus), even opnieuw mixen en bijbinden met blanke roux Knorr.
Ingrediënten
0,75 g Witte wijnsaus
0,25 l Halfvolle melk
65 g Blanke roux Knorr
70 g Mosterd De Vos Lemmens
0,10 fl oz Kurkuma
PeZo