Reinig de uien en snij ze in kleinere stukken, fruit ze gaar in de olie.
Voeg de halfvolle melk en kippenbouillon toe en breng aan de kook.
Regelmatig in roeren zodat de melk niet aanbrandt.
Zodra de melk kookt op een laag vuurtje zetten, mixen en intussen de kurkuma en curry toevoegen.
Binden (mixer blijven gebruiken) met de blanke roux en even aan de kook brengen.
Houd warm, indien de saus opnieuw opkookt kan deze shiften (mixer even in plaatsen, of met klopper stevig doorroeren).
TIP: je kan water gebruiken i.p.v. melk en op het einde een scheut room toevoegen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Reinig de uien en snij ze in kleinere stukken, fruit ze gaar in de olie.
Voeg de halfvolle melk en kippenbouillon toe en breng aan de kook.
Regelmatig in roeren zodat de melk niet aanbrandt.
Zodra de melk kookt op een laag vuurtje zetten, mixen en intussen de kurkuma en curry toevoegen.
Binden (mixer blijven gebruiken) met de blanke roux en even aan de kook brengen.
Houd warm, indien de saus opnieuw opkookt kan deze shiften (mixer even in plaatsen, of met klopper stevig doorroeren).
TIP: je kan water gebruiken i.p.v. melk en op het einde een scheut room toevoegen.