Reinig de uien en versnijd in halve ringen, was de champignons en versnijd in vier.
Fruit de uiringen in een weinig olie, tomatenpuree toevoegen en even mee fruiten.
Bevochtig met water en voeg de kippenbouillon, ketchup, champignons en peper toe.
Laat de groenten gaar pruttelen, maak een papje van water met aardappelzetmeel en voeg al roerend bij de saus.
Als de saus voldoende gebonden is afsmaken met pezo (eventueel tabasco of sambal).
Kan in een pannetje op de barbecue warm gehouden worden.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Reinig de uien en versnijd in halve ringen, was de champignons en versnijd in vier.
Fruit de uiringen in een weinig olie, tomatenpuree toevoegen en even mee fruiten.
Bevochtig met water en voeg de kippenbouillon, ketchup, champignons en peper toe.
Laat de groenten gaar pruttelen, maak een papje van water met aardappelzetmeel en voeg al roerend bij de saus.
Als de saus voldoende gebonden is afsmaken met pezo (eventueel tabasco of sambal).
Kan in een pannetje op de barbecue warm gehouden worden.