Barbecuesaus

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
 375 g Grote uien
 250 g Champignons
 125 g Ketchup
 18,75 g Kippenbouillon Knorr
 8,75 g Aardappelzetmeel
 400 g Tomatenpuree
 Pezo
1

Reinig de uien en versnijd in halve ringen, was de champignons en versnijd in vier.

2

Fruit de uiringen in een weinig olie, tomatenpuree toevoegen en even mee fruiten.

3

Bevochtig met water en voeg de kippenbouillon, ketchup, champignons en peper toe.

4

Laat de groenten gaar pruttelen, maak een papje van water met aardappelzetmeel en voeg al roerend bij de saus.

5

Als de saus voldoende gebonden is afsmaken met pezo (eventueel tabasco of sambal).

6

Kan in een pannetje op de barbecue warm gehouden worden.

CategorieHACCP/Allergenen, , , , , , ,

Ingrediënten

 375 g Grote uien
 250 g Champignons
 125 g Ketchup
 18,75 g Kippenbouillon Knorr
 8,75 g Aardappelzetmeel
 400 g Tomatenpuree
 Pezo

Aanwijzingen

1

Reinig de uien en versnijd in halve ringen, was de champignons en versnijd in vier.

2

Fruit de uiringen in een weinig olie, tomatenpuree toevoegen en even mee fruiten.

3

Bevochtig met water en voeg de kippenbouillon, ketchup, champignons en peper toe.

4

Laat de groenten gaar pruttelen, maak een papje van water met aardappelzetmeel en voeg al roerend bij de saus.

5

Als de saus voldoende gebonden is afsmaken met pezo (eventueel tabasco of sambal).

6

Kan in een pannetje op de barbecue warm gehouden worden.

Notes

Barbecuesaus