Maak de boter mals in de microgolfoven en klop machinaal (met deegarm geen klopper) ze samen met de suiker en vanillesuiker stevig los tot ze wit van kleur is.
Eieren en eidooier toevoegen en goed mengen.
Op trage snelheid de bloem met het zout onder mengen.
Bekleed een bakplaat met boterpapier of bakmat.
Spuit met een effen spuitmond kleine noppen, laat wat ruimte tussen elk koekje (afgebakken 4cm. groot).
Bak kort af op 175°C ongeveer 7 minuten de koekjes zijn goudgeel gekleurd aan de buitenkant en in het midden licht van kleur.
Laat uit de oven afkoelen op de bakplaat, los steken met een paletmes en verder laten afkoelen op een zuiver stuk boterpapier.
De mokka boterroom los kloppen en met een gekartelde spuitmond op de binnenkant van een koekje spuiten, plaats een tweede koekje bovenop.
Eventueel op de bovenkant fijne lijntjes chocolade spuiten.
Kort, koel afgesloten bewaren.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Maak de boter mals in de microgolfoven en klop machinaal (met deegarm geen klopper) ze samen met de suiker en vanillesuiker stevig los tot ze wit van kleur is.
Eieren en eidooier toevoegen en goed mengen.
Op trage snelheid de bloem met het zout onder mengen.
Bekleed een bakplaat met boterpapier of bakmat.
Spuit met een effen spuitmond kleine noppen, laat wat ruimte tussen elk koekje (afgebakken 4cm. groot).
Bak kort af op 175°C ongeveer 7 minuten de koekjes zijn goudgeel gekleurd aan de buitenkant en in het midden licht van kleur.
Laat uit de oven afkoelen op de bakplaat, los steken met een paletmes en verder laten afkoelen op een zuiver stuk boterpapier.
De mokka boterroom los kloppen en met een gekartelde spuitmond op de binnenkant van een koekje spuiten, plaats een tweede koekje bovenop.
Eventueel op de bovenkant fijne lijntjes chocolade spuiten.
Kort, koel afgesloten bewaren.