Per stuk:
4 theelepel Eieren
125 g Suiker
250 g Melkerijboter
5 fl oz Mokka essence
5 g Bakpoeder
125 g Donkere kandijsuiker
300 g Tarwebloem
1 gal Amaretto
75 g Choc.puur callets Callebaut
1
Zie vanillecake.
2
Voeg de Amaretto en mokka essence bij het beslag en laat nog even door mengen.
3
Roer de chocolade callets er onder en bak verder af als een gewone cake.
Ingrediënten
Per stuk:
4 theelepel Eieren
125 g Suiker
250 g Melkerijboter
5 fl oz Mokka essence
5 g Bakpoeder
125 g Donkere kandijsuiker
300 g Tarwebloem
1 gal Amaretto
75 g Choc.puur callets Callebaut
Aanwijzingen
1
Zie vanillecake.
2
Voeg de Amaretto en mokka essence bij het beslag en laat nog even door mengen.
3
Roer de chocolade callets er onder en bak verder af als een gewone cake.