
Per 20 stuks:
250 g Melkerijboter
130 g Suiker
10 g Vanillesuiker
50 g Eieren
325 g Bloem
2 fl oz Fondant
beetje Mokkaessence
Zout
1
Boter met suiker machinaal crèmen, ei toevoegen en los kloppen. Gezeefde bloem onder mengen en enkele druppels mokka essence (zie allerlei).
2
Met een gekartelde spuitmond (10mm.) op een bakplaat met siliconen mat of bakpapier een slang van 2 bochten (tegen elkaar) spuiten.
3
Afbakken op 200°C gedurende 10 minuten even uit de oven laten afkoelen. Los maken en verder laten afkoelen op een rooster.
4
Maak de fondant lauw in de microgolfoven, roer enkele druppels mokka essence onder.
5
Leg al de koeken dicht tegen elkaar.
6
Spuit met behulp van een papieren spuitzakje enkele streepjes op de mokkaspritsen.
Ingrediënten
Per 20 stuks:
250 g Melkerijboter
130 g Suiker
10 g Vanillesuiker
50 g Eieren
325 g Bloem
2 fl oz Fondant
beetje Mokkaessence
Zout