0,20theelepelBladerdeeg Banquet d'Or diepvries2,5mm. x 56cm. x 36,5cm
0,20lBanketbakkersroom van melk
Fruit: aardbei, ananas, banaan, kiwi enz.
0,20theelepelEi
50gAbricoter
30g Of: Gelfix Dr. Oetker(is suiker voor confituur te maken)
1
Bestrijk de lage taart vormen met gesmolten boter.
2
Bekleed de vormen met bladerdeeg, de overschotten tot een bal kneden en opnieuw uitrollen.
3
Leg een groot stuk plastiekfolie (microgolf bestendig) over de vorm, vul met gedroogde erwten en plooi de plastiekfolie terug over de erwten naar binnen (randen moeten vrij zijn).
4
Bestrijk de randen met het los geklopt ei.
5
Bak in een voorverwarmde oven op 200°C. gedurende 15 minuten neem uit de oven en verwijder met plastiekfolie de gedroogde erwten.
0,20theelepelBladerdeeg Banquet d'Or diepvries2,5mm. x 56cm. x 36,5cm
0,20lBanketbakkersroom van melk
Fruit: aardbei, ananas, banaan, kiwi enz.
0,20theelepelEi
50gAbricoter
30g Of: Gelfix Dr. Oetker(is suiker voor confituur te maken)
Aanwijzingen
1
Bestrijk de lage taart vormen met gesmolten boter.
2
Bekleed de vormen met bladerdeeg, de overschotten tot een bal kneden en opnieuw uitrollen.
3
Leg een groot stuk plastiekfolie (microgolf bestendig) over de vorm, vul met gedroogde erwten en plooi de plastiekfolie terug over de erwten naar binnen (randen moeten vrij zijn).
4
Bestrijk de randen met het los geklopt ei.
5
Bak in een voorverwarmde oven op 200°C. gedurende 15 minuten neem uit de oven en verwijder met plastiekfolie de gedroogde erwten.