
Per 10 personen:
0,19 gal Aardbeienpuree Boiron
0,19 gal Yoghurt
0,28 gal Slagroom
2,75 stokjes Gelatine
93,75 g Suiker
0,13 gal Aardbeienpuree Boiron [voor saus]
Saus :
1
Aardbeienpuree Boiron ontdooien of verse aardbeien opkoken met 25 gr. suiker en zeven door een fijne zeef.
2
Afkoelen in de koelkast.
3
De aardbeienpuree, yoghurt en suiker mengen tot de suiker opgelost is.
4
Gelatine weken in koud water, uitknijpen en smelten in de microgolfoven voor enkele seconden [tot deze opschuimt].
5
De slagroom half opkloppen.
6
De gelatine druppelsgewijs onder de massa spatelen en vervolgens de slagroom.
7
Verdelen met schenkkan over de potjes.
Afwerking:
8
Aardbeiensaus, rossas slagroom en een ¼ aardbei.
Ingrediënten
Per 10 personen:
0,19 gal Aardbeienpuree Boiron
0,19 gal Yoghurt
0,28 gal Slagroom
2,75 stokjes Gelatine
93,75 g Suiker
0,13 gal Aardbeienpuree Boiron [voor saus]