Vanillepudding met rozijnen

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Per 10 personen:
 1,25 l Halfvolle melk
 44 g Donkere rozijnen
 87,50 g Vanillepudding
 87,50 g Suiker
1

Bereid een vanillepudding.

2

De rozijnen afspoelen en onder de warme pudding scheppen of de rozijnen eerst in de potjes doen en de hete pudding opgieten

CategorieHACCP/Allergenen, , ,

Ingrediënten

Per 10 personen:
 1,25 l Halfvolle melk
 44 g Donkere rozijnen
 87,50 g Vanillepudding
 87,50 g Suiker

Aanwijzingen

1

Bereid een vanillepudding.

2

De rozijnen afspoelen en onder de warme pudding scheppen of de rozijnen eerst in de potjes doen en de hete pudding opgieten

Notes

Vanillepudding met rozijnen