De banketbakkersroom 1 dag voordien bereiden (zie banketbakkersroom).
De banketbakkersroom machinaal klontervrij kloppen, verdunnen met het sap van de fruitcocktail (zodat de crème minder romig proeft) intussen de slagroom half opkloppen.
Op lage stand de slagroom aan de banketbakkersroom toevoegen en kort laten draaien tot het geheel gemengd is.
De fruitcocktail afgieten en een kleine hoeveelheid in de potjes verdelen.
Verder afvullen met de banketbakkersroom, in de koeling plaatsen.
Afwerken naar believen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
De banketbakkersroom 1 dag voordien bereiden (zie banketbakkersroom).
De banketbakkersroom machinaal klontervrij kloppen, verdunnen met het sap van de fruitcocktail (zodat de crème minder romig proeft) intussen de slagroom half opkloppen.
Op lage stand de slagroom aan de banketbakkersroom toevoegen en kort laten draaien tot het geheel gemengd is.
De fruitcocktail afgieten en een kleine hoeveelheid in de potjes verdelen.
Verder afvullen met de banketbakkersroom, in de koeling plaatsen.
Afwerken naar believen.