Per 10 personen:
Vanille
41 g Pudding Imperial
6,25 gals Halfvolle melk
44 g Kristalsuiker
Chocolade
0,50 l Halfvolle melk
35 g Suiker
30 g Vanillepudding Imperial
44 g Pure chocolade callets
63 g Slagroom 40%
8 g Suiker
Vanillepudding bereiden:
1
3/4 melk koken, de vanillepudding oplossen in ¼ koude melk en de kokende melk binden. 44gr. suiker toevoegen en even laten doorkoken.
2
Met een kan de potjes iets minder dan de helft vullen.
Chocolade:
3
Volgens deze hoeveelheden (zie chocoladepudding).
Afwerking:
4
suiker met slagroom opkloppen, rossas op de pudding spuiten en een beetje hagelslag.
CategorieMelkdessertenHACCP/AllergenenMelk, Soja
Ingrediënten
Per 10 personen:
Vanille
41 g Pudding Imperial
6,25 gals Halfvolle melk
44 g Kristalsuiker
Chocolade
0,50 l Halfvolle melk
35 g Suiker
30 g Vanillepudding Imperial
44 g Pure chocolade callets
63 g Slagroom 40%
8 g Suiker
Aanwijzingen
Vanillepudding bereiden:
1
3/4 melk koken, de vanillepudding oplossen in ¼ koude melk en de kokende melk binden. 44gr. suiker toevoegen en even laten doorkoken.
2
Met een kan de potjes iets minder dan de helft vullen.
Chocolade:
3
Volgens deze hoeveelheden (zie chocoladepudding).
Afwerking:
4
suiker met slagroom opkloppen, rossas op de pudding spuiten en een beetje hagelslag.