Pudding Yin-yang  (met cacao)

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Per 10 personen:
Vanille
 41 g Vanillepuding Imperial
 6,25 gals Halfvolle melk
 44 g Kristalsuiker
 4 g Diëetsuiker
Chocolade
 6,25 gals Halfvolle melk
 47 g Suiker
 38 g Vanillepudding Imperial
 13 g Cacao
 63 g Slagroom 40%
 8 g Suiker
Vanillepudding bereiden:
1

3/4 melk koken, de vanillepudding oplossen in 1/4 melk en de kokende melk binden (hoeveelheid afnemen voor de diëten en dieetsuiker onder mengen).

2

350gr. suiker toevoegen en even laten doorkoken.

3

Met een kan de potjes iets minder dan de helft vullen.

Chocoladepudding bereiden:
4

3/4 melk koken met de suiker, vanillepudding en cacao met 1/4 melk machinaal los roeren (cacao lost moeilijk op).

5

Giet de cacao oplossing op de kokende melk (al roerend met klopper) en laat even opkoken.

6

Met een schenkkan bovenop de vanillepudding gieten, afwerken met een rossas slagroom (slagroom met 8gr. suiker stijf kloppen) en een chocolade garnituur.

CategorieHACCP/Allergenen

Ingrediënten

Per 10 personen:
Vanille
 41 g Vanillepuding Imperial
 6,25 gals Halfvolle melk
 44 g Kristalsuiker
 4 g Diëetsuiker
Chocolade
 6,25 gals Halfvolle melk
 47 g Suiker
 38 g Vanillepudding Imperial
 13 g Cacao
 63 g Slagroom 40%
 8 g Suiker

Aanwijzingen

Vanillepudding bereiden:
1

3/4 melk koken, de vanillepudding oplossen in 1/4 melk en de kokende melk binden (hoeveelheid afnemen voor de diëten en dieetsuiker onder mengen).

2

350gr. suiker toevoegen en even laten doorkoken.

3

Met een kan de potjes iets minder dan de helft vullen.

Chocoladepudding bereiden:
4

3/4 melk koken met de suiker, vanillepudding en cacao met 1/4 melk machinaal los roeren (cacao lost moeilijk op).

5

Giet de cacao oplossing op de kokende melk (al roerend met klopper) en laat even opkoken.

6

Met een schenkkan bovenop de vanillepudding gieten, afwerken met een rossas slagroom (slagroom met 8gr. suiker stijf kloppen) en een chocolade garnituur.

Notes

Pudding Yin-yang  (met cacao)