Per 10 personen:
67,50 g Vanillepuding Imperial
1,13 l Halfvolle melk
62,50 g Kristalsuiker
110 g Chocolade puur callets
63 g Slagroom 40%
8 g Kristalsuiker
Per 10 personen:
1
8 Liter melk aan de kook brengen.
2
Wanneer de melk kookt de vanillepudding machinaal in 1L. melk oplossen.
3
Al kloppend op de kokende melk gieten en even laten doorkoken.
4
De suiker toevoegen en omroeren tot de suiker is opgelost.
5
Van het vuur de chocolade onder roeren, onmiddellijk verdelen over de potjes.
Afwerking:
6
de slagroom met de suiker opkloppen en een rossas op de pudding spuiten.
CategorieMelkdessertenHACCP/AllergenenMelk, Soja
Ingrediënten
Per 10 personen:
67,50 g Vanillepuding Imperial
1,13 l Halfvolle melk
62,50 g Kristalsuiker
110 g Chocolade puur callets
63 g Slagroom 40%
8 g Kristalsuiker
Aanwijzingen
Per 10 personen:
1
8 Liter melk aan de kook brengen.
2
Wanneer de melk kookt de vanillepudding machinaal in 1L. melk oplossen.
3
Al kloppend op de kokende melk gieten en even laten doorkoken.
4
De suiker toevoegen en omroeren tot de suiker is opgelost.
5
Van het vuur de chocolade onder roeren, onmiddellijk verdelen over de potjes.
Afwerking:
6
de slagroom met de suiker opkloppen en een rossas op de pudding spuiten.