Chocoladepudding

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
Per 10 personen:
 67,50 g Vanillepuding Imperial
 1,13 l Halfvolle melk
 62,50 g Kristalsuiker
 110 g Chocolade puur callets
 63 g Slagroom 40%
 8 g Kristalsuiker
Per 10 personen:
1

8 Liter melk aan de kook brengen.

2

Wanneer de melk kookt de vanillepudding machinaal in 1L. melk oplossen.

3

Al kloppend op de kokende melk gieten en even laten doorkoken.

4

De suiker toevoegen en omroeren tot de suiker is opgelost.

5

Van het vuur de chocolade onder roeren, onmiddellijk verdelen over de potjes.

Afwerking:
6

de slagroom met de suiker opkloppen en een rossas op de pudding spuiten.

CategorieHACCP/Allergenen,

Ingrediënten

Per 10 personen:
 67,50 g Vanillepuding Imperial
 1,13 l Halfvolle melk
 62,50 g Kristalsuiker
 110 g Chocolade puur callets
 63 g Slagroom 40%
 8 g Kristalsuiker

Aanwijzingen

Per 10 personen:
1

8 Liter melk aan de kook brengen.

2

Wanneer de melk kookt de vanillepudding machinaal in 1L. melk oplossen.

3

Al kloppend op de kokende melk gieten en even laten doorkoken.

4

De suiker toevoegen en omroeren tot de suiker is opgelost.

5

Van het vuur de chocolade onder roeren, onmiddellijk verdelen over de potjes.

Afwerking:
6

de slagroom met de suiker opkloppen en een rossas op de pudding spuiten.

Notes

Chocoladepudding