Smelt weinig boter en bestrijk de zijkanten en in het midden een kruis op de bakplaten.
Kleef onmiddellijk het bakpapier op de plaat (blijft kleven door de boter), snij aan de kanten mooi gelijk af.
Klop de eieren met de suiker machinaal wit (moet niet warm en koud geklopt worden), opletten wanneer de suiker bij de eieren word gedaan even los kloppen anders verbranden de eidooiers en krijg je gele stukken in de biscuit.
Intussen de bloem zeven.
Als de eiermassa heel luchtig en wit geklopt is de bloem met de (zuivere) hand onder spatelen.
Verdeel het beslag over de 2 bakplaten en strijk voorzichtig gelijk.
Bak af in een voorverwarmde oven op 200°C ged. 10 minuten (goudgeel van kleur).
Laat even uit de oven in de plaat afkoelen, kanten lossnijden en uitnemen.
Kan ingepakt (bakpapier aan laten) in plastiekfolie (op een zuivere plaat) langdurig bewaard worden in de diepvries.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Smelt weinig boter en bestrijk de zijkanten en in het midden een kruis op de bakplaten.
Kleef onmiddellijk het bakpapier op de plaat (blijft kleven door de boter), snij aan de kanten mooi gelijk af.
Klop de eieren met de suiker machinaal wit (moet niet warm en koud geklopt worden), opletten wanneer de suiker bij de eieren word gedaan even los kloppen anders verbranden de eidooiers en krijg je gele stukken in de biscuit.
Intussen de bloem zeven.
Als de eiermassa heel luchtig en wit geklopt is de bloem met de (zuivere) hand onder spatelen.
Verdeel het beslag over de 2 bakplaten en strijk voorzichtig gelijk.
Bak af in een voorverwarmde oven op 200°C ged. 10 minuten (goudgeel van kleur).
Laat even uit de oven in de plaat afkoelen, kanten lossnijden en uitnemen.
Kan ingepakt (bakpapier aan laten) in plastiekfolie (op een zuivere plaat) langdurig bewaard worden in de diepvries.