Witte kool appel en witte druiven

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
 500 g Witte kool netto
 156,25 g Appel Granny netto
 77,50 g Witte selder netto
 250 g Mayonaise
 37,50 g Honing
 62,50 g Witte druif netto (pitloos)
 Pezo
1

Snij de witte kool in 4, verwijder de harde kern en versnijd machinaal in heel dunne reepjes.

2

Reinig en was de witte selder (bleekselder) en snij in zeer fijne dunne reepjes.

3

Was de druiven, halveer en verwijder indien nodig de pitjes.

4

Meng met mayonaise onder de witte kool,druiven en selder. Intussen de honing zacht/vloeibaar maken in de microgolfoven en onder de salade mengen.

5

Schil de appel, snij in blokjes en meng onder de salade. Afsmaken met pezo.

CategorieHACCP/Allergenen, ,

Ingrediënten

 500 g Witte kool netto
 156,25 g Appel Granny netto
 77,50 g Witte selder netto
 250 g Mayonaise
 37,50 g Honing
 62,50 g Witte druif netto (pitloos)
 Pezo

Aanwijzingen

1

Snij de witte kool in 4, verwijder de harde kern en versnijd machinaal in heel dunne reepjes.

2

Reinig en was de witte selder (bleekselder) en snij in zeer fijne dunne reepjes.

3

Was de druiven, halveer en verwijder indien nodig de pitjes.

4

Meng met mayonaise onder de witte kool,druiven en selder. Intussen de honing zacht/vloeibaar maken in de microgolfoven en onder de salade mengen.

5

Schil de appel, snij in blokjes en meng onder de salade. Afsmaken met pezo.

Notes

Witte kool appel en witte druiven