Tomatensalade met bleekselder

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
 875 g Tomaten
 0,06 pint Koriander
 0,25 theelepel Bleekselder
 0,25 gal Olie
 0,31 gal Azijn
 0,25 gal Olijfolie
 Peper van de molen
 Zout
1

De tomaten reinigen en in blokjes snijden, de bleekselder reinigen en in zeer dunne reepjes snijden.

2

Koriander wassen en fijn hakken.

3

Het geheel mengen met olie en azijn.

4

Afsmaken met peper en zout.

CategorieHACCP/Allergenen

Ingrediënten

 875 g Tomaten
 0,06 pint Koriander
 0,25 theelepel Bleekselder
 0,25 gal Olie
 0,31 gal Azijn
 0,25 gal Olijfolie
 Peper van de molen
 Zout

Aanwijzingen

1

De tomaten reinigen en in blokjes snijden, de bleekselder reinigen en in zeer dunne reepjes snijden.

2

Koriander wassen en fijn hakken.

3

Het geheel mengen met olie en azijn.

4

Afsmaken met peper en zout.

Notes

Tomatensalade met bleekselder