Was de tomaten, paprika en pijpajuin.
Verwijder steeltje van de tomaat, halveer de paprika’s en verwijder de steel, zaadjes en witte stukken.
Reinig de rode uien.
Snij de wortels en achterste stukken van de pijpajuin.
Snij de tomaten in partjes, verdeel de halve paprika’s in 3 stukken en snij hiervan reepjes.
Halveer de rode uien en versnijd eveneens in dunne schijfjes, maak van de pijpajuin dunne reepjes.
Meng dit alles met de olijfolie, azijn, zout en peper van de molen.
Plaats in de koelkast.
Juist voor verdelen even omroeren en nogmaals afsmaken.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Was de tomaten, paprika en pijpajuin.
Verwijder steeltje van de tomaat, halveer de paprika’s en verwijder de steel, zaadjes en witte stukken.
Reinig de rode uien.
Snij de wortels en achterste stukken van de pijpajuin.
Snij de tomaten in partjes, verdeel de halve paprika’s in 3 stukken en snij hiervan reepjes.
Halveer de rode uien en versnijd eveneens in dunne schijfjes, maak van de pijpajuin dunne reepjes.
Meng dit alles met de olijfolie, azijn, zout en peper van de molen.
Plaats in de koelkast.
Juist voor verdelen even omroeren en nogmaals afsmaken.