
1,38 kg Witte kool
200 g Wortelen
50 g Rozijnen
0,13 pint Pijpajuin
62,50 g Honing vloeibaar
0,50 gal Azijn
PeZo
Water
Suiker
1
Witte kool buitenste bladeren en kern verwijderen.
2
Fijn in reepjes snijden, wortelen schillen en in julienne snijden.
3
Pijpajuin fijn snijden ,rozijnen laten weken in koud water.
4
Meng de wortelen met de witte kool, roer de honing met de azijn los en meng dit met pezo onder de salade.
5
Smaak eventueel verder af met suiker en pezo, het resultaat moet zoet zuur zijn.
6
Bestrooi op het laatst met de pijpajuin.
Ingrediënten
1,38 kg Witte kool
200 g Wortelen
50 g Rozijnen
0,13 pint Pijpajuin
62,50 g Honing vloeibaar
0,50 gal Azijn
PeZo
Water
Suiker