Amerikaanse salade

MoeilijkheidsgraadGevorderd
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd2 minutenKooktijd2 minutenTotale tijd4 minuten
 1,38 kg Witte kool
 200 g Wortelen
 50 g Rozijnen
 0,13 pint Pijpajuin
 62,50 g Honing vloeibaar
 0,50 gal Azijn
 PeZo
 Water
 Suiker
1

Witte kool buitenste bladeren en kern verwijderen.

2

Fijn in reepjes snijden, wortelen schillen en in julienne snijden.

3

Pijpajuin fijn snijden ,rozijnen laten weken in koud water.

4

Meng de wortelen met de witte kool, roer de honing met de azijn los en meng dit met pezo onder de salade.

5

Smaak eventueel verder af met suiker en pezo, het resultaat moet zoet zuur zijn.

6

Bestrooi op het laatst met de pijpajuin.

CategorieHACCP/Allergenen, ,

Ingrediënten

 1,38 kg Witte kool
 200 g Wortelen
 50 g Rozijnen
 0,13 pint Pijpajuin
 62,50 g Honing vloeibaar
 0,50 gal Azijn
 PeZo
 Water
 Suiker

Aanwijzingen

1

Witte kool buitenste bladeren en kern verwijderen.

2

Fijn in reepjes snijden, wortelen schillen en in julienne snijden.

3

Pijpajuin fijn snijden ,rozijnen laten weken in koud water.

4

Meng de wortelen met de witte kool, roer de honing met de azijn los en meng dit met pezo onder de salade.

5

Smaak eventueel verder af met suiker en pezo, het resultaat moet zoet zuur zijn.

6

Bestrooi op het laatst met de pijpajuin.

Notes

Amerikaanse salade