
Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
67 g Vis - 3 soorten (graatloos)
8,33 g Garnalen
26,66 g Tomatenpuree
15 g Visbouillon poeder Knorr
0,10 fl oz Dille vers gehakt
16,67 g Blanke roux
0,25 gal Room 20%
Peper van de molen/zout
Water
Een weinig olijfolie
1
Soepgroenten, peper, tomatenpuree, 10 gr. visbouillon en heet water aan de kook brengen.
2
Een weinig water + 5 gr. visbouillon koken en hierin de 3 vissoorten (vb. zalm, koolvis en pladijs) gaar pocheren.
3
De vis uit scheppen en het vocht bij de soep doen.
4
Als de groenten gaar zijn de soep afsmaken met pezo.
5
Mixen, binden met de blanke roux (of maizena/water papje), room toevoegen en even aan de kook brengen.
6
Vervolgens de gehakte dille, vis en garnalen toevoegen, nogmaals afsmaken met pezo en verdelen.
CategorieRoomsoepenHACCP/AllergenenEi, Gluten, Melk, Schaaldieren, Selder, Vis, Weekdieren
Ingrediënten
Per liter:
133 g Soepgroenten oranje dv.
67 g Vis - 3 soorten (graatloos)
8,33 g Garnalen
26,66 g Tomatenpuree
15 g Visbouillon poeder Knorr
0,10 fl oz Dille vers gehakt
16,67 g Blanke roux
0,25 gal Room 20%
Peper van de molen/zout
Water
Een weinig olijfolie