Soepgroenten, peper, tomatenpuree, 10 gr. visbouillon en heet water aan de kook brengen.
Een weinig water + 5 gr. visbouillon koken en hierin de 3 vissoorten (vb. zalm, koolvis en pladijs) gaar pocheren.
De vis uit scheppen en het vocht bij de soep doen.
Als de groenten gaar zijn de soep afsmaken met pezo.
Mixen, binden met de blanke roux (of maizena/water papje), room toevoegen en even aan de kook brengen.
Vervolgens de gehakte dille, vis en garnalen toevoegen, nogmaals afsmaken met pezo en verdelen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Soepgroenten, peper, tomatenpuree, 10 gr. visbouillon en heet water aan de kook brengen.
Een weinig water + 5 gr. visbouillon koken en hierin de 3 vissoorten (vb. zalm, koolvis en pladijs) gaar pocheren.
De vis uit scheppen en het vocht bij de soep doen.
Als de groenten gaar zijn de soep afsmaken met pezo.
Mixen, binden met de blanke roux (of maizena/water papje), room toevoegen en even aan de kook brengen.
Vervolgens de gehakte dille, vis en garnalen toevoegen, nogmaals afsmaken met pezo en verdelen.