Van de kip wordt de dag voor bereiding van de soep een bouillon gemaakt (zie kippenbouillon).
De soepgroenten, uien, kippenbouillon Knorr, verse kippenbouillon en peper met heet water aan de kook brengen.
De gekookte kip pellen en in kleinere stukken verdelen.
Soep mixen en intussen roux (en eventueel nog curry) toevoegen tot de soep gebonden (dikker) is.
Soep mixen en afsmaken met pezo.
(Een hoeveelheid soep afnemen voor de diëten)
Aan de kook brengen, mixen en binden met de roux.
Afsmaken met pezo.
de stukjes kip even mee verwarmen in de soep en daarna de room onder roeren (niet meer laten koken)..
Ingrediënten
Aanwijzingen
Van de kip wordt de dag voor bereiding van de soep een bouillon gemaakt (zie kippenbouillon).
De soepgroenten, uien, kippenbouillon Knorr, verse kippenbouillon en peper met heet water aan de kook brengen.
De gekookte kip pellen en in kleinere stukken verdelen.
Soep mixen en intussen roux (en eventueel nog curry) toevoegen tot de soep gebonden (dikker) is.
Soep mixen en afsmaken met pezo.
(Een hoeveelheid soep afnemen voor de diëten)
Aan de kook brengen, mixen en binden met de roux.
Afsmaken met pezo.
de stukjes kip even mee verwarmen in de soep en daarna de room onder roeren (niet meer laten koken)..