Daags voordien de champignons reinigen en opzetten met de melk, afgedekt met boterpapier/bord bovenop en deksel, gaarkoken.
Snel afkoelen en in de koeling plaatsen.
De braadkippen opzetten in koud gezouten water en snel aan de kook brengen. Afgieten en opnieuw opzetten met 2 wortels, 2uien, pezo en laurier.
Onder het kookpunt laten gaar trekken gedurende 2 uur, snel afkoelen en in de koeling plaatsen.
De soepgroenten, kippenbouillon vers, kippenbouillon Knorr, peper, champignonvocht en water gaarkoken.
De kippen pellen, rundstong in dunne reepjes {5cm. lang} snijden.
De soep mixen en binden met de champignonsoep Knorr, afsmaken (een hoeveelheid afnemen voor de diëten).
Verder binden met roux en room toevoegen, afsmaken en champignons toevoegen (een hoeveelheid afnemen voor de moslims).
Als laatste de kip en rundstong toevoegen en al roerend nogmaals goed verwarmen.
Afwerken met gehakte peterselie.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Daags voordien de champignons reinigen en opzetten met de melk, afgedekt met boterpapier/bord bovenop en deksel, gaarkoken.
Snel afkoelen en in de koeling plaatsen.
De braadkippen opzetten in koud gezouten water en snel aan de kook brengen. Afgieten en opnieuw opzetten met 2 wortels, 2uien, pezo en laurier.
Onder het kookpunt laten gaar trekken gedurende 2 uur, snel afkoelen en in de koeling plaatsen.
De soepgroenten, kippenbouillon vers, kippenbouillon Knorr, peper, champignonvocht en water gaarkoken.
De kippen pellen, rundstong in dunne reepjes {5cm. lang} snijden.
De soep mixen en binden met de champignonsoep Knorr, afsmaken (een hoeveelheid afnemen voor de diëten).
Verder binden met roux en room toevoegen, afsmaken en champignons toevoegen (een hoeveelheid afnemen voor de moslims).
Als laatste de kip en rundstong toevoegen en al roerend nogmaals goed verwarmen.
Afwerken met gehakte peterselie.